Oyundan Haberler

07.01.2014 21:04

 
 
 Özlenen altın külçe 07.01.2014 15:28

 

Gerçek bir jeolog için elde ettiklerinin değeri sadece maddi değerinde değil aynı zamanda eşine rastlanmazlığındadır. En iyi ustalar, dünyanın değişik köşelerinde en nadir bulunan mineralleri çıkarma becerileriyle tanınırlar ancak hiçbir jeoloğun adı, gerçek bir altın külçesi bulmadığı müddetçe profesyonellerle birlikte anılmaz. Sadece meslek ustalarının çekirdeğinden olanlar, karanlık dağ mağaralarında ışıltılı bir altın külçesi ve onun götüreceği bir altın yığınına ulaşmada kendilerine yol gösterecek bilgi ve sırlara sahiptirler. 

 
 
 
Jeolog mesleğini icra eden savaşçılar için yeraltı hazinelerine karşı doğuştan gelen altıncı hislerini ve diğer mesleki becerilerini ispatlama zamanı, daha doğrusu fırsatı geldi.
 
    
 
 

 Gizemli Sandıklar! 06.01.2014 13:00

 

Şehirlerin aksakallılarının kararıyla Yöresel Harikalar Çarşısı'na getirilirken çalınan Değerli Sandıklar tekrar ortaya çıktı... Ama aynı geçen sefer olduğu gibi sandıklar canavarların pençelerindeler! Belki böyle bir sandığı kendi seviyenize eşdeğer seviyede bir canavarı yenerek ele geçirebilirsiniz! Aksakalları, en azından sandıklar kilitli olduğu için içindekilere kimsenin ulaşamayacak olması bir nebze rahatlatıyor. Tabii birileri anahtarların nerede olduğunu bulursa o ayrı…
 

 
 
 
 


Kim bir Alkanora ya da bir Serador üzerinde dört nala gitmek istemez ki? Peki kim tek bir sertifikayı takas ederekmor bir alet, hatta kırmızı bir silah sahibi olmak istemez? Acaba hangi kurnaz üçkağıtçılar anahtarları elinize geçirmede sizi yardım edebilir?


   


 Kaçakçılar satışlara devam ediyor! 03.01.2014 18:00

 

Gecenin her şeyi gizleyen karanlığında, Ogriy ve Hayir kıtası sakinleri tatlı uykularına çoktan dalmışken çalışkan bazı haydutlar, ağzına kadar değerli mallarla dolu çantaları bir yerlere sürükleyip durdular. Ertesi gün, Kaçak Mal Mağazası'nda yepyeni malların raflarda yerlerini aldığı haberi, Feo'da ışık hızıyla yayıldı.   

 

 

 

Yayılan dedikodulara bakılırsa,  Glum ve  Çigrik'in eline, bir sürü nadir bulunan ve savaşçıların onur puanlarını yükseltmede kullanabilecekleri nesne geçmiş. Bodur hazinelerinden tutun da Krofdor ve Eldiv kalplerine kadar, yok yok! Hatta bazılarının aldığı duyumlara göre, malların arasında bizzat General UyarrMO'ya ait bazı eşyalar bile varmış!  

    
   
 
Yasadışı alışveriş ve kaçakçılığa kesilen cezalardan sıyrılmak için, mallar keten çıkınların içine gizlenmiş ve hangi seviyeden savaşçılara uygun oldukları bilgisiyle işaretlenip mühürlenmişler. O yüzden alıcı, çıkının içinden ne çıkacağını ancak alışverişten sonra öğrenebiliyor. Ancak her bir nesnenin eşsiz ve çok kıymetli olduğunu belirtmekte fayda var! Her gün seviyenize uygun çantalardan birer adet alabilirsiniz.
 
 
 
Gerçek alıcılar,  Ağlayış Yamacı ve  Hayaller Çayırı'ndaki Kaçak Mal Mağazası'na mutlaka uğramalılar. Ancak bu mağaza, sadece güneş battıktan sonra gecenin karanlığında açılabiliyor. Kaçakçı Çıkınlarına, 3 ve 4 Ocak 2014 tarihlerinde saat 18:00 - 02:00 arası  erişebilirsiniz!   

Hep hayalini kurduğunuz nesneleri elde etme şansı ayağınıza gelmişken kaçırmayın! Hepinize iyi alışverişler!
 
 Bedava Mağara Turnuvası 03.01.2014 16:00

 

Savaşçılar, Yeraltı şovalyeleri sizleri 3 Ocak Cuma günü saat 16:00'dan 5 Ocak Pazar gecesi saat 00:30'a kadar gerçekleşecek mağara turnuvasına davet ediyor. Mağara turnuvalarında normalden çok daha fazla onur kazanma imkanına sahip olabileceksiniz. Silahlarınızı bileyin tomarlarınızı hazırlayın. Kanlı çatışmalar kaçınılmaz!. 
Dövüş alanları bölümünde yer alan Mağara turnuvasını seçerek katılabilirsiniz. Seviyenize bağlı olarak farklı gruplara yönlendirileceksiniz. Takımlar 15 kişiden oluşmalıdır. 

 
Bu sefer Mağara Turnuvasına girişler ücretsiz ve herhangi bir rütbe kısıtlaması bulunmamaktadır!

Zafer için takımınızın 1500 puan toplaması gerekmektedir.
 
 Ruhlar kızarsa... 02.01.2014 13:13

 

Örf ve adetler, Feo sakinlerinin hayatlarında her zaman büyük bir yere sahip olmuştur. Sıradan halka gündelik sorunlarında yardımcı olan ve onları belalardan koruyan kudretli ruhların eskilere uzanan hikayeleri ve onlar hakkında anlatılan efsaneler, nesilden nesle, dilden dile aktarılır.  İnsanlar ve  Magmarlar, koruyucularına her zaman büyük saygı duymuşlar ve onları anıp onlara şükretmeyi asla ihmal etmemişlerdir. Ama ne derler bilirsiniz. Her şeyin bir ilki vardır... Günün birinde birisi çıktı ve bu eski, güzel geleneğe uymayı unuttu. Bereketli bir hasat ve kazançlı bir av için ruhlara kurbanlıklarla teşekkürlerini sunmayı ihmal etti. Tanrısal varlıklar, herkesin bildiği gibi kendilerine has mantıkları olan ve duyarlı varlıklar olduklarından bu unutkanlık karşısında Feo sakinlerini her tür uğursuz ve felaket ile cezalandırmakta gecikmediler.

 

 


 

 Hoş geldin 2014! 31.12.2013 13:00

Feo savaşçıları! Bugün, 2013 senesinin son günü. Bu yıl da bütün yıllar gibi su gibi akıp geçti. Şimdi biraz geriye bakma zamanı: Feo savaşçıları, bu sene de namlarına yaraşır bir şekilde hem Kaos güçlerine karşı dövüştüler, hem de büyük bir nefret duydukları karşı ırkın saldırılarını püskürttüler. Savaşçılar, ilk defa Malikane sahibi oldular. Yazın gelen büyük güncelleme ise bir dizi yeniliği daha beraberinde getirdi.

 
 
   
 
 
Şimdi de geleceğe bakma zamanı! Bakalım 2014 bizlere neler getirecek. Sayısız yeniliklere ve beklenmedik sürprizlere hazırlıklı olun.
 
Efsane: Ejderhalar Mirası ekibi, hepinize hem Feo'da hem de gerçek hayatınızda mutlu ve başarılı bir 2014 diler!

Savaşçılar, yeni yıl iyice yaklaştı. Her sene atlama, neşenin her yerde doruğa çıktığı bir olaydır. Bu neşeli olaydan payına düşeni Feo da gayet tabii alır. Yeni yıl kutlamaları boyunca, hepinizi birçok etkinliğin yanı sıra sizlere çok sayıda büyük ödül kazandıracak mini oyunlar bekliyor. Ayrıca dilediğiniz takdirde, Kahin'in yeteneklerinden faydalanıp geleceğe bir göz atarak 2014'ün size neler getireceğini öğrenebilirsiniz.

 
   
 



Gelecek yılda sizleri nelerin beklediğini öğrenmek için sabırsızlanıyor musunuz? O halde kutlamalar süresince   Maritza ya da   Blodiyara ile konuşarak Kristal Küre'ye bir bakıverin. Bu birbirinden maharetli kahinler, size gelecek hakkında önemli tüyolar vermekle kalmayacaklar, çeşitli nesneleri size yeni yıl hediyesi olaraksunacaklar.



    

    

  

 
 

 Yıl atlama hazırlıkları 27.12.2013 13:00

 

Savaşçılar, Feo'da cesur kahramanlıklar, kanlı savaşlar, birçok yenilik ve macera dolu bir senenin daha sonuna yaklaşıyoruz. Her sene yaptığımız gibi bu sene de eski yılı acısıyla tatlısıyla uğurlayıp bize büyük sürprizler ve heyecanlar vaat eden yeni yılı coşkuyla karşılayacağız. Üstelik büyük şenlikler eşliğinde! Tabii ki bir yılbaşı partisiyine olmazsa olmazlardan. Ama bu sefer, hazırlıklar bir başka ilerliyor.

 
   
 

 


 Bir kez daha Harikalar Çarşısı! 23.12.2013 18:00

 

Savaşçılar, yılbaşı demek, mutluluk demek, hediye demek! Ama en güzel hediye, insanın kendi yaptığı değil midir? Menahem ve Samariy, seyyar tüccarları karla kaplanmış Feo'da standlarını bir kez daha kurmaları için ikna ettiler. Böylece Yılbaşı Fuarı, çok özel nadir nesnelerle daha da zenginleşmiş oldu!

 
   
 


Bunların birçoğu, yeni yılda yine bütün silahları ve yayları raflarda görmek istediklerini belirttiler. Ve Şeara, onların sesini duydu. Bu sefer, parçaların yanında bütün kırmızı silahlar ve yaylar bulacaksınız. Kırmızı, şölen havasına çok yakışan bir renk olduğundan, seçkin kırmızı zırhları da bu standların dışında bırakmadık!

 
 
 
  
   
 
 
 Yılbaşı ödüllerini kapın! 23.12.2013 13:00

 

Savaşçılar, sonunda başardınız! Yılbaşında istenmeyen durumların oluşmasını, birilerinin kötü niyetli Yetilerin saldırısında kurban olmasını önlemek için Feo'nun yılbaşı hazırlıklarına gece gündüz demeden koşturdunuz. Kar Yığınları, ağaç süsleri, hediyeler ve ateş böceklerini yorulmadan topladınız ve yılbaşında bizleri yalnız bırakmayıp tüm ışıltısı ile parlaması için Yılbaşı Ruhu'na takdim ettiniz. Artık beklenen gün iyice yaklaştı ve Yılbaşı Ruhu size yardımlarınızdan ötürü teşekkür etmek istiyor.
 

 
Hepiniz yılbaşının gerektirdiği vazifeleri yerine getirerek Yılbaşı Ruhu'ndan şu andan itibaren 31 Aralık Salı günü saat 23:59'a kadar olağanüstü, nadir ve büyülü nesnelere karşılık takas edilebilecek sayısız Büyülü Kar Tanesi elde ettiniz. Bu senenin yılbaşı ödüllerini Yılbaşı Ruhu'ndan değil  Işık Meydanı ve  Ateş Meydanı'ndan ulaşılan şehir merkezindeki Yöresel Harikalar Çarşısı'nda bulunan Garip Cisimler Dükkanı'ndanalacaksınız.